Vrijwilligers gezocht !

Gastvrouw of gastheer gezocht

KBO Oudenbosch draait volledig op de inzet van vrijwilligers. We kunnen dus alléén blijven bestaan als er voldoende vrijwilligers zijn. Meld je daarom ook aan als vrijwilliger!
Wij zijn o.a. op zoek naar een gastvrouw of –heer. Deze zorgt voor koffie, thee, enz. voor de deelnemers aan de  activiteiten  in de Vossenberg. Biljarters, koersballers, deelnemers aan een cursus of Repair Café, schilders, kaarters en ga zo maar door, ze hebben één ding gemeen: na een uurtje zullen ze uitkijken naar jou omdat ze snakken naar een drankje!  Je kunt als invalkracht optreden als een van onze vaste krachten verhinderd is. Maar ook kun je, als je dat wil, op een vaste middag als gastvrouw of -heer optreden. Er tegenover staat een onkostenvergoeding zoals binnen onze vereniging gebruikelijk is. Bel eens met onze voorzitter tel. 0165 317 534 of met de secretaris tel. 0165 321 420.