Dansen maakt gelukkig

foto’s van een geweldige dansmiddag vindt u hier (klik)

Dansen in de Vossenberg: iedere laatste woensdag van de maandJazeker! Met dansen maakt u endorfine aan. Deze stof zorgt voor een gevoel van geluk.

We hopen dat u met velen aanwezig zult zijn. Daarom verzoeken wij u om dit nieuws door te geven aan hen, waarvan u weet dat zij geen mailadres hebben of deze niet hebben doorgegeven. Zo hopen we dat deze mededeling toch nog zoveel mogelijk leden zal bereiken. De papieren versie van de nieuwsbrief van deze maand is immers reeds bezorgd en een deel van de leden zou anders dit bericht kunnen missen.

Neem vooral ook een introducé mee! ( Introducé’s betalen € 2,50.)

Verder hebben wij het voornemen om voortaan meer aandacht te besteden aan dansen waarbij geen partner nodig is, zoals Line Dance. Als dans is The Hucklebuck hier een mooi voorbeeld van. We hebben geconstateerd dat een groot aantal aanwezigen hier veel plezier aan beleeft en we willen graag dat iedereen kan meedoen op onze dansmiddagen.

We proberen iedereen in beweging te krijgen. Immers, zeker bij het ouder worden, is dit heel belangrijk. En dansen heeft bewezen dat het een heel goede keuze is.

Voordelen:

Het versterkt de botten en gaat daarom osteoporose tegen.

Het verbetert de algemene motoriek.

Het helpt mee om uw hart sterker te maken.

Het verbetert de flexibiliteit.

Het houdt uw gewicht op peil.

Het zorgt voor een betere balans. (Denk hierbij aan het voorkomen van ongelukkige valpartijen.)

Het stimuleert uw geheugen.

Het helpt om nieuwe vrienden te maken/vermindert de eenzaamheid.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten. De zaal is open vanaf 13.30 uur.