25 augustus 2023

TAI CHI

TAI CHI TAO

 

Tai Chi Tao is een meditatieve bewegingsvorm, waarin aandacht, ademhaling en visualisatie een voorname rol spelen. De in slow-motion sierlijk uitgevoerde bewegingen zorgen voor een weldadige ontspanning van lichaam en geest. De afwezigheid van onnodige spanning verkrijgen is een belangrijk onderdeel van de oefeningen. Ontspanning creëert heling in de breedste zin van het woord. Regelmatige dagelijkse beoefening van de verschillende onderdelen uit de Tai Chi Tao resulteert in een betere gezondheid en meer ontspannen lichamelijke en geestelijke levenshouding.

De op de 5 elementen, water, vuur, metaal, aarde en hout, gebaseerde werkwijze heeft een goede uitwerking op de flexibiliteit en het verbetert de balans en coördinatie. Je kunt daarnaast rust en ruimte (in je hoofd) helderheid, kracht, emotionele stabiliteit en openheid ervaren. Tevens kan het een spirituele ontwikkeling in gang zetten.

Bent u geïnteresseerd naar wat Tai Chi Tao voor u kan doen, geeft u dan op voor onze les op woensdagochtend van 10.15-11.15 uur. De kosten bedragen € 19,00 per 4 lessen. Eventueel een gratis proefles volgen kan ook. Voor meer informatie contact opnemen met 0624362605 ( Conny Mertens)