(klik op het onderstaande plaatje voor een groter beeld)

Zeer belangrijk bericht voor alle leden van KBO-Oudenbosch.

Betreft: annuleren jaarvergadering van 16 maart 2020 en sluiting alle activiteiten in de Vossenberg.

Beste leden,
Voor senioren is het Coronavirus een groot risico dat ze, na besmet te zijn, daadwerkelijk ziek worden.
Onze vereniging neemt de verantwoordelijkheid om te doen wat ingevolge de algemene richtlijnen van het RIVM, en die van de regionale GGD, nodig is.
Tevens nemen we het advies van KBO-Brabant over.

Alle activiteiten van KBO-Oudenbosch, in de Vossenberg, worden met ingang van maandag 16 maart, tot nadere berichtgeving opgeschort.

De geplande  jaarvergadering van maandag 16 maart 2020  wordt geannuleerd en uitgesteld tot een latere datum.

Zodra de omstandigheden het organiseren van activiteiten weer mogelijk maken wordt u hiervan op onze website, Facebook en per mail op de hoogte gebracht.

Namens het bestuur, Jac den Ouden, secretaris.

Gebruik van de website

Helemaal bovenaan vindt u het menu van de website.

Elders staat een beknopte agenda, waarin u snel kunt zien wat er de komende week te beleven valt bij KBO.

Iets hogerop op deze pagina kunt u klikken op een onderwerp dat u interesseert. U vindt daar o.a. de laatste Nieuwsbrief, de complete agenda (dus niet voor alleen de komende week) en een heleboel andere zaken.

KBO-Oudenbosch gebruikt ook een Facebook pagina voor de contacten met haar leden en eventuele andere belangstellenden. Dit is een openbare Facebook pagina die door iedereen kan worden bekeken (ook al bent u zelf geen lid van Facebook). Bezoek ons dus ook eens op Facebook, door te klikken op het bekende Facebook-logo dat u her en der op onze website tegenkomt.